Mali princ


Slika Učenici Srednje škole „Ivan Švear“ iz Ivanić Grada već su nekoliko puta pokazali kako su otvorenog srca za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Zajedno sa svojim razrednicama Jadrankom Dorešić (2. d) i Gordanom Celinić – Haramustek (3. i) ovog su puta prionuli kreativnom stvaralaštvu te tako pridonijeli radu udruge „Mali princ“.

Slika Kreativnu radionicu s 2.d razredom održali smo 10.12.. Učenike smo upoznali s osnovama rada sa salvetnom tehnikom. Tema radionice bile su drvene slike s božićnim motivima. Učenici su radili u malim grupama pod vodstvom volonterki „Malog princa“.

Kreativnu radionicu s 3.i razredom održali smo 16.12.. I ovog puta smo učenike upoznali s osnovama rada sa salvetnom tehnikom. Tema ove radionice bile su slike na staklu različitih motiva. Učenici su radili u paru.

 

Radove 2.d razreda izložili smo na Božićnom sajmu 14.12. u POU, dok smo radove 3.i izložili na Božićnom košarkaškom derbiju 28.12..

 

Ovim putem zahvaljujemo srednjoškolcima te njihovim razrednicama na vremenu i dobroj volji koje su izdvojili za Udrugu te se nadamo kako ćemo dobru suradnju nastaviti i sljedeće godine.

Facebook podijeli