Mali princ


Slika Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Put u život" - PUŽ u travnju 2011. započela je s projektom "Mreža podrške", a kojeg provodi uz financijsku podršku Europske unije kroz Europski instrument za demokraciju i ljudska prava (EIDHR), Country Based Support Scheme (CBSS). Udruga "Mali princ", uz desetak drugih "roditeljskih" udruga s područja cijele Hrvatske, sudionica je na projektu.

Nakon sudjelovanja "Malog princa" na dva modula u Zagrebu (u travnju i studenom 2011.) stručnjaci PUŽ-a dolaze u Ivanić Grad.

Projekt "Mreža podrške" usmjeren je na poboljšanje okruženja na način da pridonosi razvoju i održivosti organizacija civilnog društva koje okupljaju roditelje djece i mladih s posebnim potrebama na području Hrvatske kao proaktivnih društvenih čimbenika u provedbi pravne stečevine Europske unije. Specifični cilj projekta je osnaživanje 10 roditeljskih organizacija civilnog društva i stvaranje neformalne mreže podrške svih sudionika projekta.

Stručnjaci udruge PUŽ u Ivanić Grad doći će 16.02.2012. (četvrtak) u popodnevnim satima. Petak (17.02.2012.) predviđen je za posjet prostoru udruge "Mali princ" i razgovor s članovima Predsjedništva u svrhu što boljeg upoznavanja s radom Udruge. U subotu (18.02.2012.) održati će se radionice za roditelje, volontere i stručne suradnike "Malog princa", od 09:30 do 13:30 sati, u Restoranu "Ivanićanka". Predavači na radionicama su: Ivana Pentek Oršanić, prof. rehabilitator i Marte Meo terapeut (tema: Marte Meo - prirodna potpora razvoju), Mirela Brunović, viši radni terapeut (tema: Invativni pristupi radnoj terapiji) te Mario Horvat, viši radni terapeut i Senzorno integrativni Ayres terapeut (tema: Senzorna integracija).

Roditelje, volontere i stručne suradnike "Malog princa" pozivamo da se pridruže radionicama.

Za više informacija možete se obratiti voditeljici stručne službe udruge "Mali princ" na 01/2829 - 033.

Facebook podijeli