Mali princ


Udruga „Mali Princ“ ovog tjedna provodi treću radionicu za osnaživanje roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom pod nazivom. Radionica se provodi u sklopu projekta "Prijatelji u igri i učenju" financiranog od strane Zagrebačke županije.

Tema radionice: „Socijalne usluge osoba s invaliditetom“

Predavanje se nastavlja na prethodno, koje se bavilo socijalnim pravima uslugama i podrškom roditelja osoba s invaliditetom.
Kroz online radionicu će Vas voditi diplomirana socijalna radnica Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“, Iva Ćavar. Govorit će Vam o socijalnim uslugama osoba s invaliditetom iz Zakona o socijalnoj skrbi, kako je prethodno najavila.
Nadamo se da ćete ovom radionicom proširiti svoje znanje o socijalnim uslugama iz Zakona o socijalnoj skrbi te iskoristiti priliku za postaviti dodatna pitanja vezana uz spomenutu temu na koja još nemate odgovore.
Po završetku radionice, najljubaznije Vas molimo da ispunite EVALUACIJSKI UPITNIK kojeg možete pronaći na linku: 
Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za sadržaj i temu radionice, budite slobodni kontaktirati nas na kontakt mob: 091/2829-029, e-mail: info@mali-princ.hr ili iva.cavar@mali-princ.hr .

 

Link za radionicu: https://youtu.be/IBvkeqjJ6qQ

 

 

HVALA VAM NA SUDJELOVANJU!

 

Facebook podijeli