Mali princ


Nastavno na dodijeljena sredstva u iznosu 2.200,00 € od strane Zaklade "Nema predaje" GNK Dinamo Zagreb, djelatnici Udruge "Mali princ" su sudjelovali na utakmici Superkupa Dinamo-Hajduk!

Podsjećamo, Udruga "Mali princ" se ponovno prijavila na natječaj za donacije koji je objavila Zaklada "Nema predaje" GNK Dinamo Zagreb u sklopu svoje kampanje "Fair play na tribinama". Povjerenstvo Zaklade je odabralo projekt "Vježbom za bolje sutra!" Udruge "Mali princ" i dodijelilo 2.200,00 € za provedbu istog.

Cilj projekta je omogućiti lakšu integraciju osoba s invaliditetom u društvo i život lokalne zajednice s naglaskom na sportskim aktivnostima, a aktivnosti koje ćemo provoditi u sklopu projekta su govorna terapija, pomoć u učenju, nogometni treninzi u suradnji s ŠNM NK Naftaš Ivanić, treninzi u bazenu u suradnji sa Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju "Naftalan", karate treninzi u suradnji s Karate klubom Mladost, kreativne radionice te utakmica "Poluvrijeme" u sklopu koje će naši članovi moći pokazati sve što su naučili tijekom nogometnih treninga!

Predstavnici Zaklade su pozvali djelatnike Udruge na službeno potpisivanje Ugovora o donaciji koje se odvilo u prostoru Zaklade, ceremoniju preuzimanja donacije koju nam je službeno uručio jedan od ambasadora GNK Dinama Robert Ljubičić te su nam omogućili i gledanje utakmice Superkupa Dinamo-Hajduk. Na ceremoniji su prisustvovali dopredsjednica udruge Vlatka Richter i voditelj Stručne službe Arijan Svilić.

Još jednom od srca zahvaljujemo Zakladi "Nema predaje" što su ponovno prepoznali naš trud i zalaganje!

Photo: Marko Prpić / Pixsell

Facebook podijeli