Mali princ


U sklopu projekta „RINGIŠPIL: Prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru- faza II.“, održan je prvi sastanak projektnog tima. Vrijednost projekta iznosi 110.000 kuna, a partneri su: grad Ivanić- Grad, Osnovna škola Stjepana Basaričeka, Dječji vrtić Ivanić- Grad, Dječji vrtić Roda, Dječji vrtić Proljeće Kloštar Ivanić, Dječji vrtić Križ.

Sastanku su prisustvovali svi partneri, voditeljice Srđana Šimac i Nikolina Miljan, te dva zaposlenika Udruge „Mali princ“. Cilj projekta je promicanje socijalne uključenosti i jednakopravnosti djece s teškoćama u razvoju u odgojno- obrazovnim ustanovama.

Na sastanku su predstavljene aktivnosti koje će se provoditi tijekom trajanja projekta, dogovoreni su datumi i vrijeme svih edukativnih radionica, te je partnerima predstavljen proračun.

Tijekom projekta održavati će se terapeutske aktivnosti, edukacije za odgojno- obrazovne djelatnike, roditelje i djecu, te sportsko- zabavni susret . Sve te aktivnosti će se održavati u svrhu poticanja socijalnog uključivanja i stvaranja tolerantnog i jednakopravnog okruženja za integraciju djece s teškoćama u razvoju.

Sve slike s radionica i sportsko- zabavnog susreta, te radovi djece tijekom trajanja ovog projekta biti će predstavljeni javnosti na kraju projekta.

Ovim putem želimo zahvaliti našim partnerima i suradnicima, koji su nam od velike važnosti u svim našim aktivnostima. Također se jako veselimo provedbi projektnih aktivnosti!

Facebook podijeli