Mali princ


U ponedjeljak, 16.05.2022., podijelili smo didaktičke igračke u znak zahvale za sudjelovanje na edukativnim radionicama!

U sklopu projekta „Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru“, kojeg sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, održali smo niz edukativnih radionica namijenjenih djeci predškolske dobi u vrtićima te djeci prvih razreda u osnovnoj školi.

Provedeno je sveukupno 6 radionica u svrhu stvaranja jednog pozitivnijeg i jednakopravnog okruženja za prihvaćanje djece s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama. Cilj ovih radionica je bio poticanje tolerancije, prihvaćanje različitosti i socijalne uključenosti djece s teškoćama u razvoju među ostalom djecom u odgojno-obrazovnim ustanovama, što osigurava temelje za kvalitetniju integraciju marginaliziranih skupina djece, razvijanje pozitivnijih vrijednosti i sprečavanje diskriminacije.

Partnerske ustanove na ovom projektu, a koje smo posjetili su: Dječji vrtić Ivanić, Dječji vrtić Roda, Dječji vrtić Kloštar Ivanić, Dječji vrtić Križ i Osnovna škola Stjepana Basaričeka!

Ovim se načinom želimo zahvaliti na odličnoj suradnji, a nadamo se kako će im didaktika pomoći oko kvalitetne provedbe aktivnosti!

Facebook podijeli