Mali princ


Ova naša božićna priča, koja se protegnula kroz cijeli mjesec prosinac, u završnici je predstavljena izlaganjem unikatnih božićnih ukrasa udruge „Mali princ“ na Božićnom sajmu u Ivanić-Gradu.

U subotu, 24. prosinca 2016. godine, na sam Badnjak, Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“, predstavila je sugrađanima svoj božićni asortiman na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Ivanić-Gradu. U četiri sata trajanja sajma (09:00 – 13:00) naši sugrađani su tako imali prilike razgledati ukrase koje su vrijedne ruke naših malih prinčeva i princeza pripremile posebno za tu priliku. Tako se na štandu „Malog princa“ od ukrasa moglo vidjeti, osim već naših standardnih kutijica, za ovu prigodu obučenih u božićno ruho, prigodne magnetiće od gipsa kao i male prigodne ukrase od gipsa obučene u celofan koji se mogu objesiti na bor, te slike ukrašene salvetnom tehnikom. Osim toga, poseban hit ovog puta među posjetiteljima našeg štanda bile su božićne kugle ofarbane auto lakom koje nam je donirala obitelj Lacković uz pomoć trgovine Paulić, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo, kao i božićnih kuglica napravljenih od konca, koje su izrađivali naši kreativni mali prinčevi na igraonicama te naši vrijedni volonteri.

Osim što su mogli pronaći pokoju sitnicu iz našeg uvijek bogatog asortimana te učiniti dobro djelo, javnost se također mogla upoznati i informirati o radu udruge „Mali princ“ putem naših djelatnika i volontera koji su, u inat niskim temperaturama, odlučili svoje slobodno vrijeme dati za ovu plemenitu svrhu i na čemu smo im od srca zahvalni.

Fiksnih cijena, kao i obično nije bilo, nego je sve dobrovoljni prilog za rad udruge „Mali princ“. Ukupno je ostvaren prihod od 540 kn. Zahvaljujemo svim građanima i posjetiteljima na donacijama te želimo svima lijepe i sretne blagdane.

Autor članka: Daniel Hanžek

Facebook podijeli