Mali princ


Udruga Mali princ važan naglasak u svome radu stavlja na provođenje terapeutskih aktivnosti za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Našem uspješnom timu suradnika i volontera, pridružile su se nove osobe te se veselimo nastavku kvalitetnog rada i aktivnosti.

U Udruzi Mali princ, nakon nekoliko mjeseci stanke zbog manjka financijskih sredstava te selekcije novih zaposlenika, preko ugovora o djelu zaposlen je diplomirani fizioterapeut Mark Tomaj, koji će provoditi fizioterapeutske aktivnosti u kućama korisnika.

Zatim, preko ugovora o djelu zaposlena je stručna prvostupnica radne terapije Nikolina Brajković, koja će provoditi radnoterapeutske aktivnosti s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom u kućama korisnika.

Posebno nam je drago što smo nakon duge potrage uspjeli u naš tim uključiti i logopedicu, gđu Zoru Belanić, koja će provoditi govornu terapiju kroz individualni rad s djecom u Udruzi Mali princ te kroz korištenje asistivne tehnologije u nastavnom procesu.

Također, hvala svim ostalim kandidatima koji su se prijavili na naše natječaje za suradnike u našem timu, odaziv je bio veliki te nije bilo lako odabrati, želimo svima puno sreće i uspjeha u budućim poslovima.

Također, Udruga Mali princ preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i ove školske godine 2016/17 aktivno je uključena u osiguravanje pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju, kroz projekt „Pomoćnik u nastavi – podrška integraciji učenika s teškoćama u razvoju“, preko kojeg smo zaposlili novu djelatnicu Petru Šoštarčić.

Sretni smo i zahvalni što možemo zaželjeti dobrodošlicu i našim novim volonterkama, Tihani Mihalj i Barbari Boltiš, koje su u radu Udruge sudjelovale već i ranije, a sada su se ponovno aktivno angažirale oko svih aktivnosti, izlaganja na štandovima u lokalnoj zajednici te na igraonicama i kreativnim radionicama u udruzi Mali princ, a ovim putem zahvaljujemo i svim našim stalnim volonterima i roditeljima koji poklanjaju svoje vrijeme našoj Udruzi i uvijek su tu kada ih trebamo.

Veliko hvala i svim suradnicima i volonterima koji su do sada bili s nama i dali veliki značaj i doprinos našemu radu. Prirasli su nam srcu i želimo im puno poslovnog i privatnog uspjeha i sreće.

Molimo sve zainteresirane roditelje i članove Udruge Mali princ da nas kontaktiraju radi dogovaranja terapeutskih aktivnosti i rasporeda sati govorne, fizio i radne terapije koje će provoditi naši novi stručni suradnici. Za sve dodatne informacije možete nas slobodno kontaktirati na broj 091/2829-029 ili na mail srdjana.simac@mali-princ.hr.

Vjerujemo da uz ovako dobar stručni tim i suradnju te podršku naših cijenjenih donatora možemo puno toga postići za dobrobit naših članova i za poboljšanje kvalitete njihova života. Veselimo se novim izazovima i radnim aktivnostima te nastavljamo kao i do sada provoditi uspješno sve naše aktivnosti i projekte.

Facebook podijeli