Mali princ


Evo došlo nam je i to na red – božićni sajam te sudjelovanje udruge „Mali princ“ na njemu. Božićni sajam se ove godine održava 10., 17. i 24. prosinca, tri subote za redom, na kojem će, zadnju subotu, na sam Badnjak, svoje rukotvorine, obučene u božićno ruho predstaviti i Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“.

Upravo u tu svrhu, na našim uvijek veselim igraonicama, u pogon stavljamo i naš kreativni kutak u kojem naši mali prinčevi i princeze, skupa sa svojim roditeljima, voditeljima i volonterima stvaraju raznorazna unikatna dijela kako bi se u što boljem svjetlu predstavili svojim sugrađanima na božićnom sajmu. Tako ove godine, na našem štandu možete očekivati, osim već naših standardnih obojanih kutijica, i kuglice za bor izrađenih od raznobojnih konaca, te, što nam je osobito drago, lakirane kuglice za bor, koje se mogu otvoriti, a koje nam je donirala obitelj Lacković, a zahvale idu i trgovini Paulić koja je također  dala svoj doprinos izradi kuglica, na veliko veselje naših malih prinčeva. Također, na štandu će biti i izložene figurice s prigodnim porukama, koje smo već prethodno spominjali.

Kako smo već naveli, ove naše kreativne novotarije možete razgledati, usput se i informirati o svim detaljima vezanima za udrugu, na štandu udruge „Mali princ“ koji će biti stacioniran na prostoru tržnice Maznica, u subotu, 24. prosinca 2016. godine, od 9 do 13 sati, te se, u ove blagdanske dane razveseliti ponekom sitnicom iz našeg prinčevskog asortimana.

 Vrijedi još napomenuti kako za izložene proizvode nema fiksne cijene te da je sve donacijski prilog. Sav prikupljeni prihod ide za potrebe rada udruge „Mali princ“.    

Autor članka: Daniel Hanžek

Facebook podijeli