Mali princ


U subotu 02.04.2016., s početkom u 17:00 u prostoru Društvenog doma Šarampov Donji u Ivanić-Gradu održali smo redovnu godišnju Skupštinu. Skupštini su prisustvovali članovi i zaposlenici Udruge.

Ova Skupština donijela je i promjene koje se odnose na osobu ovlaštenu za zastupanje Udruge.

Skupštinu je svečano otvorio Dubravko Pavković, član Predsjedništva te pozvao prisutne na aktivno sudjelovanje. Nakon odabira Radnog predsjedništva te utvrđivanja broja redovnog članstva i broja prisutnih članova Skupština je započela s radom.

Prisutnima na Skupštini predstavljeni su godišnji izvještaj o radu u 2015. godini te financijski izvještaj za 2015., a koji su od strane Skupštine jednoglasno prihvaćeni. Članovima Skupštine tako su predstavljeni: projekti i aktivnosti koje smo provodili u 2015. godini, sudjelovanje na različitim događajima, manifestacijama i edukacijama, suradnja s raznim dionicima, rad Tijela upravljanja, stručnih suradnika i voditeljice Stručne službe te rad volontera. Prisutni su imali uvid u financijski izvještaj za 2015. uz detaljno objašnjenje stavki prihoda i rashoda.

Budući da je Melita Kušar, predsjednica Udruge, pismenim putem podnijela ostavku iz privatnih razloga, na ovoj Skupštini izabrali smo novu osobu ovlaštenu za zastupanje Udruge. Za novu predsjednicu Udruge jednoglasno je izabrana Gordana Kožić Tomašević.

Slijedilo je predstavljanje plana rada i financijskog plana za 2016. godinu.

Nakon službenog dijela Skupštine prisutni su nastavili s neformalnim druženjem.

Facebook podijeli