Mali princ


Slika Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Osim članova i volontera udruge «Mali princ» radnoj akciji su se pridružili Mjesni odbor Šarampov Donji, Dobrovoljno vatrogasno društvo Šarampov Donji te građani lokalne zajednice.

Sve što smo planirali smo i ostvarili! Zelene površine oko Društvenog doma smo očistili od smeća i pokosili, pobojali smo žardinijere i posadili maćuhice, napravili kamenjar, postavili koševe za smeće. Igralištu kojim se, osim članova «Malog princa» koriste i druga djeca, nove vesele boje dale su potpuno drugačiji izgled.

Svi koji su se uključili u radnu akciju zadovoljni su učinjenim. Nadamo se kako će ova uspješna radna akcija potaknuti i druge građane naše lokalne zajednice da brinu o svom okolišu.

Facebook podijeli