Mali princ


Slika Pozivamo Vas na dječju predstavu «Zagrebačka bajka» koja će se održati u prostorijama Društvenog doma Šarampov Donji, 28.04.2012. s početkom u 17:00 sati. Pridružite se našim članovima i provedite jedno veselo, ali i edukativno subotnje popodne. Ulaz na predstavu je besplatan!

Predstavu izvodi Tigar Teatar, likovno – kazališna udruga koja se bavi profesionalnim kazalištem za djecu i mlade, organizacijom radionica i izložbi. Osnovan je u proljeće 2004. godine, a cilj mu je upoznavanje, edukacija i povezivanje umjetnika i pedagoga iz različitih područja djelatnosti kao i širenje ideje kazališta i likovnosti među djecom i mladima.

Tigar Teatar će našim članovima, ali i drugim zainteresiranim posjetiteljima izvesti predstavu «Zagrebačka bajka». To je predstava koja poput vremenskog stroja putuje povijesnim razdobljima i upoznaje djecu sa životom Grada Zagreba. To je priča o Zagrebu gledana očima malog dječaka, posjetitelja Grada, koji šećući Gradom i putujući kroz vrijeme upoznaje kralja Belu IV, Kamenita vrata, bana Josipa Jelačića, Hrvatsko narodno kazalište, Zdenac života… Predstava traje 40 minuta.

Ovu predstavu udruzi «Mali princ» poklanja Allianz osiguranje te im ovim putem od srca zahvaljujemo!

Facebook podijeli