Mali princ


Upravni odbor Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na svojoj sjednici održanoj 21. svibnja 2014. godine donio je odluku o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške u području djelovanja udruga osoba s invaliditetom.

Institucionalna podrška predstavlja specifičan dio Programa financijskih oblika podrške Nacionalne zaklade kojom se ciljano, na trogodišnji rok, ulaže u organizacijski razvoj i/ili stabilizaciju udruga. Za razliku od ostalih oblika podrški u okviru Programa financijske podrške Nacionalne zaklade, ovaj program nije namjenjen projektima/programima sa svrhom dobivanja podrške za njihovu provedbu. Podrška se dobiva za daljnje djelovanje udruge i obavljanje njene osnovne djelatnosti.

Udruga "Mali princ" i ove je godine korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. Ponosni smo što je institucionalna podrška Nacionalne zaklade omogućila daljnje zapošljavanje pomoćnog administratora, člana naše Udruge, koji je do svibnja 2014. posao pomoćnog administratora obavljao putem javnih radova HZZ-a.

Ovim putem zahvaljujemo Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva na ukazanom povjerenju i podršci u radu naše Udruge!

Facebook podijeli