Mali princ


HEJJ EVO ME TU SAM DA ZAJEDNO OSTVARIMO SNE,

HEJJ EVO ME TU SAM DA ZAJEDNO POBIJEDIMO SVE,

SVE BRIGE I TUGE I PORAZE ZA OSMIJEH I USPJEHE.

JER SAMO SRCEM SE DOBRO VIDI SVIJET

LJUBAV SVE POBJEĐUJE.

Teško je pronaći prave riječi kojima bismo vam opisali i prenijeli ovaj poseban događaj…

Stigao nam je dugo iščekivani ZURKA SHOW, frizersko modna revija Udruženja obrtnika Ivanić-Grada, koji se održao u petak, 25. studenoga 2016. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu. Događaj je održan pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Ivanić-Grada (medijski pokriva Obiteljski radio Ivanić-Grad), a sav prikupljeni prihod bi je namijenjen našoj Udruzi Mali princ.

U tu svrhu, naši Mali prinčevi i princeze priredili su za publiku posebno iznenađenje kako bi na svoj način predstavili Udrugu i uveselili gledatelje. Danima i tjednima uvježbavali smo nastup i pripremali se. Povodom Zurka showa, Udruga Mali princ osmislila je, napisala i uglazbila svoju vlastitu, posebnu pjesmu pod nazivom „Šareni svijet“. Autor teksta je naš dugogodišnji zaposlenik i član Udruge, Daniel Hanžek. Pjesmu je uglazbio Marko Osmanović, bivši pjevač grupe Divlje jagode, a sada u grupi Cota G4, roker dobrog srca koji  je uz svoje nastupe i koncerte našao vremena da nam osmisli i snimi glazbu te napravi matricu. Glavni vokal bila je naša Nikolina Bagarić, suradnica Udruge i radna terapeutkinja, koja je volontirala svaki tjedan s našim Malim prinčevima i uvježbavala s njima pjevanje. S njom su pjevali naši vrijedni članovi i prave male zvjezdice- Lana, Lucija, Lara, Sara, Marijana, Ana, Snježana, Nikola, Mineo i Daniel.

Odaziv posjetitelja za Zurka show je bio zaista velik, a publika je naše Male prinčeve nagrađivala višestrukim pljeskom. A oni su im zahvalili velikim osmijehom i srećom na licu, koji se ne može ni sa čime mjeriti. Puni smo ponosa na naše zvijezde i zahvalni što smo dobili priliku uživati u tako posebnom iskustvu. Vjerujemo da će naši članovi, ali i posjetitelji još dugo u srcu nositi našu pjesmu.

Zahvaljujemo još jednom od srca svima koji su nam omogućili ovaj događaj i koji su na bilo koji način sudjelovali i doprinijeli da se sve ovo ostvari, a posebno gđi Marini Hrastić, na trudu, inicijativi i podršci koju nam je pružala od samoga početka priprema. Također, hvala i svim roditeljima i obiteljima koji su zajedno s mališanima uvježbavali i učili pjesmicu, vjerujemo da je svima ušla u uho i da ćemo je još dugo pamtiti. Posebno hvala svim ostalim sudionicima koji su nastupali na Zurki, organizatorima, pokroviteljima, svim posjetiteljima, a najveće hvala našim Malim prinčevima i princezama te Danielu, Nikolini i Marku. Bez svih vas ne bi mogli zamisliti ovakav nastup i uspjeh. Bili ste svi odlični i jedinstveni.

Ovim događajem skupljen je ukupni prihod u iznosu od 5.500,00 kn koji će biti utrošen za daljnji rad i aktivnosti Udruge Mali princ. VELIKO HVALA OD SRCA SVIMA!

 

Facebook podijeli