Mali princ


U sklopu igraonice, naši vrijedni članovi Udruge Mali princ, zajedno s volonterima, uljepšali su naš okoliš i zajedno ukrasili cvjetnjak

Igraonica u srijedu, 6. srpnja 2016. protekla je u posebno lijepom ugođaju. Odlučili smo iskoristiti sunčano vrijeme te smo aktivnosti igraonice preselili u dvorište. Zahvaljujući pomoći u obliku donacija raznolikog cvijeća, kamenja i zemlje za vrt, uspjeli smo zapušteni kamenjar pretvoriti u prekrasni cvjetni kutak. Posebno mjesto zauzele su biljke čuvarkuće i biljka banana. Sadili smo cvijeće, oblikovali zanimljive oblike od kamenja, naučili ponešto novo i najvažnije od svega, dobro se zabavili. Volonteri su pokazali veliko srce, a naši članovi pomogli su svojim kreativnim idejama i pokazali veliko zanimanje za zajedničko druženje u prirodi.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili i pomogli da i ova igraonica uspješno prođe, a posebno hvala za donacije te našim volonterima koji poklanjaju svoje vrijeme i trud za dobrobit naših članova iz Udruge Mali princ. Veselimo se novim druženjima i zajedničkim aktivnostima.     

 

            

             

Facebook podijeli