Mali princ


Udruga „Mali princ“ je u srijedu, 25.3.2020. godine održala svoju prvu online igraonicu putem Viber aplikacije, što je jedan od prvih koraka u prilagođavanju naših aktivnosti novonastalim okolnostima uzrokovanim virusom COVID-19. Igraonica će se do daljnjega odvijati online, kontinuirano svake srijede. Tema prve igraonice je bila „Proljeće“. Zadatak je bio izraditi bilo kakav rad na zadanu temu, koristeći proizvoljno materijal koji svi imaju kod kuće, a potom svoj rad prezentirati u Viber grupi „Igraonicasmiley“ na originalan način. 

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali na prvoj igraonici, djeci i roditeljima, i pozvati sve ostale zainteresirane da nam se pridruže. Hvala Vam što se trudite zajedno s nama i što nam dajete poticaj za dalje. Bili ste odlični. Veseli, kreativni i puni ideja. Ovo je tek početak još jednog našeg zajedničkog "putovanja". Zato pripremite nove ideje, nove bojice, jer možda Vas čeka i neko novo iznenađenje smileysmileyheartenlightened Do tada, pogledajmo u nastavku još jednom sve vaše radove u koje ste uložili puno ljubavi i truda. 

Želimo se ujedno zahvaliti i tvrtki Inventum, posebno gospodinu Mariu Mikcu, koji je omogućio da sve informacije vezane za naše aktivnosti u vrijeme koronavirusa budu svakodnevno dostupne putem Web stranice Udruge. 

Sve Vas još jednom pozivamo na zajedništvo i odgovorno ponašanje. Brinite o sebi, ali i o drugima. heartheartheart

#ostani doma #samosesrcemdobrovidi 

 
Facebook podijeli