Mali princ


Bilo nam je veliko zadovoljstvo i čast ugostiti u našoj maloj Udruzi posebno drage i cijenjene goste sa HRT-a, koji su nam pružili priliku da za Udrugu Mali princ čuje cijela Hrvatska, u radio-emisiji, pod vodstvom poštovane gđe Ane Tomašković, voditeljice emisije Normalan život.

U srijedu, 13. srpnja 2016. naša Udruga bila je posebno aktivna u području medija. Najprije smo gostovali u emisiji „Razlike nisu važne“ Obiteljskog radio Ivanića. Naša draga voditeljica gđa Branka razgovarala je s nama o trenutnoj teškoj financijskoj situaciji u Udruzi te smo apelirali na sve zainteresirane građane i pravne osobe koje su u mogućnosti da podrže naš rad i aktivnosti, kako bi Udruga i dalje mogla nastaviti s obavljanjem svoje djelatnosti i pružanja terapijskih aktivnosti i pomoć u učenju za naše članove s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Također, naglasili smo i pozitivne strane i nastavak provođenja aktivnosti igraonice, koju unatoč teškoj situaciji kontinuirano održavamo svake srijede u terminu od 17.30 do 19.30h, na dobrobit i radost naših članova. Zahvalili smo i svim donatorima i svima koji nas na bilo koji način podržavaju i pomažu kako bi Udruga mogla nastaviti funkcionirati.

U poslijepodnevnim satima, Udrugu su posjetili posebno dragi gosti s HRT-a, a veliko nam je zadovoljstvo bilo upoznati se i družiti s gđom Anom Tomašković, voditeljicom HRT-ove emisije „Normalan život“. Na ovaj način, našoj Udruzi pružena je prilika da sudjelujemo u radio emisiji „Ovo malo duše“, koja će se emitirati u slijedeći utorak, 19. srpnja 2016., od 18.35 do 19.30h. Kroz emisiju željeli smo upoznati slušatelje diljem Hrvatske s radom i aktivnostima naše Udruge. Kako bismo što bolje uspjeli prikazati  sve pozitivne strane naše Udruge, za sudjelovanje u emisiji skupili smo se zajedno, iz različitih perspektiva te je svatko dao svoj doprinos i osvrt. U emisiji su sudjelovali predsjednica Udruge te predstavnici roditelja, članova, djeca iz lokalne zajednice koja se u sklopu igraonica druže s našim članovima, suradnik Udruge iz Obrta za eko igračke, kao i djelatnici Udruge. Sve je proteklo u vrlo ugodnoj atmosferi, druženju i razgovoru te smo se pokušali dotaknuti najvažnijih tema i i osvrnuti na probleme s kojima se Udruga suočava, ali također naglasiti i lijepe strane i pozitivne aspekte. Naše druženje i emisiju dodatno je uljepšao jedan od naših najmlađih članova Udruge, koji nas je svojom glazbenom izvedbom pjesme „Moje zlato“ sve oduševio i zaslužio veliki pljesak svih prisutnih. Pozivamo vas sve da poslušate kako je to sve izgledalo i na koji način je Mali princ nastupio u javnosti, u utorak, od 18.35h. Veselimo se emitiranju emisije i nadamo nastavku uspješne suradnje.

Facebook podijeli