Mali princ


I ovog puta igraonicu smo začinili nečim neobičnim, tek toliko da ne bude sasvim obična. Ovog puta slijedila nam je radionica za izradu nakita od perlica.

U srijedu, 17.08.2016. godine u Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ uslijedila nam je još jedna igraonica koju smo pretvorili u pravu kreativnu radionicu. Radionica je nastala na inicijativu naše predsjednice udruge, gđe Gordane Kožić – Tomašević, koja se zdušno potrudila oko organizacije ove radionice. Odmah po početku, naši mali i veliki prinčevi, volonteri i voditelji u maniri velikih kreativaca primili su se posla i nije trebalo dugo čekati da se vide i plodovi tog rada. Ubrzo su se tako, jedan za drugim, na stolu počeli nizati raznobojni komadi nakita poput narukvica i ogrlica ukrašenog šarenim perlicama i raznoraznim ukrasnim kamenčićima.

     

U toj radnoj atmosferi, prepunoj zabave i smijeha dva sata pokazala su se čak i premalo.Valja još napomenuti kako će sve izrađeno biti  izloženo na štandu Udruge „Mali princ“ povodom Dana općine Križ, 27.8.2016., te će posjetitelji moći odabrati nešto za sebe, uz dobrotvorni prilog za rad Udruge.

Autor članka: Daniel Hanžek

         

Facebook podijeli