Mali princ


Članovi Udruge „Mali princ“ iskoristili su sunčano vrijeme i u sklopu jučerašnje Igraonice uredili cvjetnjak te na taj način uljepšali okoliš u svojoj lokalnoj zajednici.

Kako bi djeca i mladi s invaliditetom uživali u igri i druženju, važno nam je imati lijepo uređen okoliš i održavati cvjetnjake i dječje igralište. Zajedničkim radom te uz pomoć voditelja i volontera, članovi Udruge posadili su proljetno cvijeće i trajnice. Članovi su bili neumorni i s puno veselja su sudjelovali u svim aktivnostima na Igraonici. Nakon toga uredili smo i vanjski dio žardinjera, obojivši ih u vedru narančastu boju. Djeca su bila sretna što su mogli doprinijeti uređenju svoga okoliša, i time ujedno razvijati samopouzdanje, kreativnost i motoričke vještine. Budući da se radi o javnom gradskom igralištu i dvorištu, u rezultatima aktivnosti naših Malih prinčeva i princeza moći će uživati i svi drugi posjetitelji i građani lokalne zajednice, koji dođu provesti vrijeme na otvorenom u prirodi.

Nakon aktivnog dijela Igraonice koji smo proveli vani, počastili smo se uz sok i grickalice te ujedno proslavili rođendane naših članova.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos za ljepši okoliš, a ujedno hvala i Komunalnom centru Ivanić-Grad na redovitom održavanju travnatih površina oko igrališta, kako bi se djeca i članovi Udruge mogli bezbrižno igrati i uživati u proljetnim aktivnostima.

 

Facebook podijeli