Mali princ


Slika Na još jednoj igraonici u Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ ponovno je bilo vrlo živo i veselo. Razlog tome ovoga puta bio je dolazak sv.Nikole među naše male prinčeve i princeze.

Na igraonici održanoj 04. prosinca 2013. godine obilježili smo još jedan, ovoga puta za naše članove, značajan datum – svetog Nikolu (06.12).

Otkako je počelo teći radno vrijeme, prihvatili smo se radnji kako bi se što bolje pripremili za predstojeću igraonicu. I tako, kako su nam sati prolazili munjevitom brzinom, sve se više približavalo i 17:00 sati kada smo počeli sa pripremanjem sale za još jednu veselu igraonicu.

Začas nas se skupio popriličan broj te je u veseloj i bučnoj atmosferi sve nastavilo teći svojim tokom. Našlo se tu za svakoga ponešto: od raznoraznih društvenih igara i raznih šablona za crtanje do neizostavnog međusobnog druženja. Ubrzo nakon početka našim najmlađim prinčevima i princezama pustili smo kratki crtani film prigodne tematike kojeg su s oduševljenjem pogledali. Nakon crtića uslijedila je kratka prezentacija o sv.Nikoli. Prezentaciju je pripremio naš vrijedni volonter Ivan, a saznali smo tko je bio sv.Nikola te zašto donosi darove.

Kulminacija igraonice bio je dolazak sv.Nikole. U trenutku kada su naši članovi vidjeli tog simpatičnog sveca i njegovu vreću punu poklona, nastala je prava erupcija oduševljenja. Sv. Nikola se, nakon što je prinčevima i princezama podijelio poklone te im se obratio sa par prigodnih riječi, strpljivo slikao sa svakim od njih, što se najviše svidjelo najmlađima. Nakon podjele poklona sv.Nikola sjetio se i naših volontera bez čije nesebične pomoći bi sve što radimo u Udruzi bilo puno teže provesti u djelo. Tako su i volonteri zaslužili prigodne poklone. Uslijedila je zajednička fotografija svih članova i volontera sa sv. Nikolom. Nakon toga, sv. Nikola još je malo promatrao prinčeve i princeze u igri , te je potom, zaželjevši im da nastave biti ovako dobri, laganim korakom otišao svojim putem.

Na kraju smo, prepuni dojmova, došli do zaključka da sav ovaj trud nije bio uzalud, te da smo i mi zaposlenici dobili najljepši poklon od sv. Nikole – nasmiješena lica naših članova!

Slika

 

 
Facebook podijeli