Mali princ


Tijekom posljednjih nekoliko dana, djelatnici Udruge Mali princ su posjetili dječje vrtiće u Ivanić-Gradu , općini Križ te općini Kloštar Ivanić.

Razlog našeg dolaska je podjela promotivnih darova svima koji su sudjelovali u radionici pod nazivom „Razlike nisu važne“ u sklopu projekta "Samo želim priliku - socijalna i radna integracija osoba s invaliditetom" koji je financirala zaklada „Nema predaje“ GNK Dinamo Zagreb. Podsjećamo, ovaj projekt je usmjeren na poticanje socijalne i radne integracije osoba s invaliditetom kroz stvaranje preduvjeta na lokalnoj razini za ravnopravnu integraciju osoba s invaliditetom u odgojno – obrazovne ustanove, aktivnosti zajednice i tržište rada.

Glavni cilj ovih radionica je djecu predškolske dobi senzibilizirati za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom i na taj način stvoriti pozitivno okruženje, a na samim je radionicama sudjelovalo više od 100 djece. 

Kao zahvalu za svoj trud i zalaganje za vrijeme trajanja radionice, djeca su kao znak zahvale dobila razne promotivne darove poput kapa, slikovnica, bojanka  te torba i majica. Ovim putem još jednom želimo zahvaliti ravnateljicama, odgojiteljicama te ostalim djelatnicima/-ama koji su omogućili da se ovaj projekt provede.

Također valja napomenuti kako su sve radionice i posjet dječjim vrtićima održani u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Facebook podijeli