Mali princ


Slika I ove godine udruga „Mali princ“ uključiti će se u akciju Zelena čistka u organizaciji Grada Ivanić Grada.

Velika akcija čišćenja okoliša na rasporedu je 23.03.2013. od 09:00 do 13:00 sati. Članovi i volonteri Udruge zelene površine oko Društvenog doma Šarampov Donji očistiti će od smeća te posaditi cvijeće.

Podsjetimo, 2012. godine u akciju Zelena čistka uključilo se preko 400 građana te je u samo jednom danu na 4 divlje deponije i 14 lokacija u Gradu očišćeno 70 tona smeća.

Ove godine su se za sudjelovanje u akciji javile brojne udruge, mjesni odbori, škole, dobrovoljna vatrogasna društva, kulturno – umjetnička društva… Za sve sudionike akcije organizirati će se druženje uz hranu i piće na parkiralištu i prostorijama DVD-a Ivanić Grad.

Sudjelovanjem u ovogodišnjoj akciji Udruga želi nastaviti s dobrim rezultatima iz 2012., a koji se odnose na život u čistom okolišu. Osim sudjelovanja u akciji Zelena čista, Udruga je u 2012., uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Regionalne zaklade za lokalni razvoj ZAMAH, provela građansku inicijativu „Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!“ na čije smo rezultate posebno ponosni. Zelene površine oko DD Šarampov Donji očistili smo od smeća, postavili smo koševe za smeće, posadili cvijeće, uredili kamenjar, uredili dječje igralište…

Sve koji žele pomoći našim prinčevima i princezama te se žele uključiti u akciju Zelena čistka molimo da se za sudjelovanje jave voditeljici stručne službe na 01/2829-033 ili andrea.loncarek@mali-princ.hr.

Facebook podijeli