Mali princ


Slika Poslijednji mjesec u godini obilježen je mnoštvom događanja u Udruzi Mali princ povodom Sv.Nikole i Božića. Udruga se kroz igraonicu i kreativne radionice priprema za nadolazeće blagdane.

Djeca iz igraonice izrađuju prigodne ukrase za bor, čestitke i sličice s božićnim motivima koje će Udruga prodavati na nadolazećem božićnom sajmu u Ivanić-Gradu. Povodom Sv. Nikole djeca su uz pomoć svojih voditeljica izradila kostime dva anđela koji će djeci iz Udruge dijeliti prigodne poklončiće i zlatne šibe sa zvončićima (koje su također sami zradili).

{mosimage}Djecu iz Udruge posebno veseli što će s drugom djecom iz Ivanić-Grada sudjelovati na zajedničkom kićenju bora na Trgu V.Nazora, te na kazališnoj predstavi za djecu "Nikola i njegove životinjice" u Maloj dvorani POU. Udruga se na taj način uključuje u program "Božić u Ivaniću" koji organizira Turistička zajednica Ivanić-Grada.

Radi lakšeg praćenja svih događanja izdvajamo aktivnosti koje organizira i u kojima sudjeluje naša Udruga Mali pric:

- 5.12. 2009. (sub) u 17 sati održat će se kazališna predstava za djecu "Nikola i njegove životinjice" u Maloj dvorani POU (predstavu organizira Turistička zajednica Ivanić-Grada i Amatersko kazalište Janus)

- 7.12.2009. (pon) u 16 sati - zajedničko kićenje bora djece Ivanić-Grada na Trgu V.Nazora

- 9.12.2009. (sri) od 17:30-19:30 sati - obilježavanje Sv.Nikole na igraonici Udruge "Mali princ"

- 19.12. 2009. (sub) od 10:00-13:00 sati - božićni sajam u Moslavačkoj ulici s programom

- 23.12.2009. (sri) od 17:30-19:30 sati - Božićni susret i podjela poklona Djeda Mraza (na igraonici Udruge "Mali princ").

Facebook podijeli