Mali princ


Slika Da su naši prinčevi i princeze ove godine bili jako dobri najbolje pokazuje činjenica da su ih u srijedu, 07.12.2011., na igraonici posjetili čak dva sv. Nikole. U pratnji su bila i tri krampusa, ali samo kao pomoć sv. Nikoli kod podjele poklona.

Pročitajte kako je protekao sv. Nikola u "Malom princu"

{mosimage} Druženje smo započeli pisanjem poruka sv. Nikoli. Na plakatu na kojem je bila nacrtana velika čizma poruke smo zalijepili. Bilo je tu raznih poruka: od želje da sv. Nikola dođe i sljedeće godine pa do poruka u kojima smo od sv. Nikole poželjeli konkretne stvari poput auta ili boljih ocjena.

Vrijeme do dolaska sv. Nikole kratili smo igranjem raznih društvenih igara, slaganjem puzzli, PVC kocki, bojanjem, crtanjem…a u čemu su nam pomagali naši volonteri.

{mosimage} Imali smo i posebne goste, dečke iz košarkaške studentske PROam lige Sjever, koji su se došli družiti s nama i snimiti pokoji kadar za video najavu Humanitarnog derbija darivanja – košarkaške utakmice koja nas očekuje 17.12.2011. u Ivanić Gradu, a čiji će prihod od prodaje ulaznica biti doniran našoj Udruzi.

{mosimage} U trenutku kada je utihnula glazba i kada su se ugasila svjetla došao je sv. Nikola. Pratila su ga tri krampusa kojima je zadatak bio nositi kutiju punu poklona. Kad nas je sv. Nikola upitao jesmo li bili dobri svi smo u isti glas rekli «DA!». Dobili smo čizmice pune slatkiša i zlatne šibe. Dakako, zlatne šibe za zlatnu djecu.

{mosimage} Uskoro nam se pridružio još jedan sv. Nikola. Mislimo da je ovo bio najviši sv. Nikola na svijetu i da se u slobodno vrijeme bavi košarkom. Dobili smo još slatkiša, ali najdraže nam je bilo sjesti mu u krilo i slikati se, da imamo uspomenu.

{mosimage} Jako smo se lijepo proveli i bilo je ovo jedno zaista veselo popodne!

{mosimage}

Facebook podijeli