Mali princ


Bozic Poslijednji mjesec u godini je posebno živ i veseo za djecu iz naše Udruge, ali i za sve nas koji se čitavu godinu veselimo zajedničkom druženju i božićnom darivanju!

Pred nama su zanimljiva događanja i gostovanja koja predstavljamo u svojem Programu događanja za prosinac.

 

OBILJEŽAVANJE 3. PROSINCA, MEÐUNARODNOG DANA OSOBA S INVALIDITETOM

Udruga "Mali princ" je pozvana na sudjelovanje u Svečanosti obilježavanja 3.prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koju organizira Klub za osobe s invaliditetom „Duga“ koji djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Ivanić-Grad. Svečanost će se održati u srijedu, 3. prosinca, u Maloj dvorani Doma kulture u Ivanić-Gradu, s početkom u 17:00 sati.
Tema manifestacije je „Suživot osoba s invaliditetom“. Na Svečanost su pozvani svi naši članovi, volonteri i prijatelji koji, kao i naši prijatelji iz Kluba za osobe s invaliditetom „Duga“, žele dati doprinos kvaliteti života osoba s invaliditetom i značaju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

DARIVANJE DJECE IZ UDRUGE „MALI PRINC“ POVODOM SVETOG NIKOLE

Povodom sv.Nikole, u petak, 5. prosinca, Župni Caritas Ivanić-Grad darivat će djecu iz Udruge „Mali princ“ (djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom) u Crkvi sv.Petra i Pavla u Ivanić-Gradu s početkom u 16:00 sati.
Programu sv. Nikole, uz djecu iz naše Udruge nazočit će i ostala školska djeca s područja Ivanić-Grada čime Župni Caritas Ivanić-Grad potiče uključivanje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u svoje aktivnosti, kao i razvoj prijateljstva i prihvaćanje različitosti među djecom i mladima.

DANI UDRUGA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Odlazak predstavnika Udruge „Mali princ“ na Dan Udruga Zagrebačke Županije koji će biti u ponedjeljak, 8. prosinca u Hotelu Internacional u Zagrebu.

GOSTOVANJE GLUMACA IZ THEARTO PROJEKTA – KAZALIŠTE U KUÆI

Naši suradnici, glumci iz Udruge umjetnika "Grupa i glumci" – GIG iz Zagreba gostovat će u nedjelju, 7. prosinca i subotu, 13. prosinca, kako bi kod troje djece iz naše Udruge u sklopu svojeg Thearto projekta održali predstave u kući. Predstave su individualnog karaktera, namjenjene djetetu iz Udruge i njegovom krugu prijatelja, kako bi u okrilju svojeg doma imao priliku susresti se s pravim i poznatim glumcima, te na neposredan i opipljiv način sudjelovati u predstavi.

DJED BOŽIÆNJAK I KIÆENJE BORA

U srijedu, 10. prosinca, u prostoru Udruge (Društveni dom Donji Šarampov) djecu iz Udruge „Mali princ“ posjetit će Djed Božićnjak.
Program započinje u 18 sati, a predviđaju se aktivnosti za djecu: kićenje bora, pjevanje dječjih pjesmica, dječje igre, te naposlijetku darivanje djece prigodnim božićnim poklonima.

BOŽIÆNI SAJAM GRADA IVANIÆ-GRADA

U subotu, 13. prosinca i subotu 20. prosinca Udruga „Mali princ“ će sudjelovati na Božićnom sajmu Grada Ivanić-Grada čijom će prigodom prodavati božićne ukrase i čestitke (izrađene na našim dječjim radionicama), kuhano vino i kupinovo vino, te kristalne ukrase (dobivene u donaciju od obitelji Pothraški). Prihod od prodaje ići će za podmirenje troškova rada Udruge.

BOŽIÆNI DOMJENAK

Za svoje članove, volontere i suradnike Udruga „Mali princ“ organizirat će u srijedu, 17. prosinca zajedničko druženje i domjenak u prostoru Udruge (Društveni dom Donji Šarampov). Tom će prigodom predsjednik Udruge, Dubravko Pavković, uručiti zahvalnice pojedinim imenima za iznimni doprinos u radu i razvoju Udruge u 2008. godini. Prigodno druženje i domijenak započet će u 18 sati.

{mosimage}

Facebook podijeli