Mali princ


U petak, 27.05.2022. godine, u Hotelu Sport Ivanić-Grad je održan sportsko-zabavni susret u sklopu projekta „Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru“ kojeg sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Na susretu je sudjelovalo 253 sudionika, među kojima su djeca predškolske dobi iz dječjih vrtića s područja lokalne zajednice, djeca prvih razreda iz Osnovne škole Stjepana Basaričeka, volonteri iz Udruge i Srednje škole Ivan Švear, članovi i roditelji članova Udruge, djelatnici iz odgojno-obrazovnih ustanova, portal Volim Ivanić, Obiteljski radio Ivanić, zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada, gospodin Tomislav Cuvaj, načelnik Općine Križ, gospodin Marko Magdić te ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad, gospođa Martina Cuvaj.

Djeca su sudjelovala na velikom broju igara, uključujući kuglanje, povlačenje užeta, trčanje s lopticom u žlici i sl., nakon čega ih je čekao ručak.

Podsjećamo, u sklopu ovog projekta provodimo radne i govorne terapije u prostoru našeg kabineta, a proveli smo niz edukativnih radionica u dječjim vrtićima i osnovnoj školi, kao i edukaciju za odgojno-obrazovne djelatnike. Također smo organizirali edukativni izlet, a drugi je u fazi pripreme!

Partneri na ovom projektu su: Grad Ivanić-Grad, DV Ivanić Grad, DV Kloštar Ivanić, DV Križ, DV Roda, OŠ Stjepana Basaričeka.

Želimo zahvaliti svima koji su nam se pridružili i pomogli oko organizacije i same provedbe susreta, a fotografije sa susreta možete pogledati ispod ili album na našoj facebook stranici!

Facebook podijeli