Mali princ


Bliži nam se kraj 2021. godine, kroz koju se odvijao niz kreativnih radionica na kojima su redovno sudjelovali naši članovi i volonteri. Lakša integracija osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu i stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednaka prava i mogućnosti primarni je cilj održavanja radionica. Pružanje prilike našim članovima da pokažu svoje kreativne vještine, rezultiralo je prekrasnim kreativnim radovima koje smo odlučili podijeliti s Vama.

Odlučili smo putem Web stranice Udruge „Mali princ“ pokazati što radimo i kako provodimo zajedničko vrijeme te Vam na taj način dati priliku da se uključite i potpomognete rad Udruge. Radovi nisu na prodaju, nemaju cijenu, ali ih možete „udomiti“. Za svaku Vašu donaciju našoj Udruzi, možete izabrati rad/ove koji Vam se posebno sviđaju.

U nastavku ćete pronaći fotografije prekrasnih radova koje su marljivo izrađivali i ukrašavali naši članovi i volonteri, te ukoliko Vam se nešto posebno svidi, slobodni ste javiti nam se na kontakte Udruge (01/2829-033, e-mail: info@mali-princ.hr) ili posjetiti nas na adresi: Savska 33a, Ivanić-Grad.

Hvala Vam što podržavate naš rad!

  

Facebook podijeli