Mali princ


Petu godinu zaredom Ivanić-Grad je domaćin Festivala igračaka koji će se održati 19. i 20. svibnja u Sportskom parku Zelenjak. Na Festivalu će se okupiti najmanje pedesetak izlagača kojima je cilj podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom.

"Festival pod sloganom "Igra nikad ne umara" na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Organizatori festivala – udruge Tetragon, Tvornica smijeha i Turistička zajednica Ivanić-Grad – priredili su bogat program za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama“ (zadovoljna.dnevnik.hr).

Na Festivalu igračaka očekuje Vas mnogo zabavnih događanja, od kojih izdvajamo Alku na tatinim leđima, utrku patkica za kadu rijekom Lonjom, radionice Mala škola za veliku igru, Burzu igračaka i dr.

Udruga "Mali princ" jedan je od izlagača na ovogodišnjem Festivalu igračaka. Pozivamo Vas da posjetite naš štand gdje će Vas zaposlenici i volonteri Udruge rado upoznati s radom i aktivnostima Udruge. Također ćete moći razgledati radove s kreativnih radionica te podržati rad Udruge donacijom. Veselimo se Vašem dolasku!

Facebook podijeli