Mali princ


Udruga “Mali princ” sudjelovala je kao izlagač na 4. Festival igračaka koji se održavao 8. i 9.4. 2017. u Ivanić Gradu. Na štandu Udruge posjetitelji su mogli vidjeti oslikane staklene ambalaže koje su članovi naše Udruge oslikali zajedno s učenicima srednje škole Ivan Švear u sklopu projekta “I ja imam svoje ja: pravo djece na integraciju i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici“, financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Oba dana izlaganja na 4. Festivalu igračaka protekla su u veselju i zabavi što se može zahvaliti posjetiteljima festivala, ali zaposlenicima, volonterima i članovima naše Udruge koji su istu vrlo lijepo predstavili. Ovim putem također se zahvaljujemo organizatorima festivala te svim posjetiteljima na velikodušnim donacijama.

Također, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na 2. kreativnoj radionici “Da mi je zlatna ribica” u sklopu projekta “I ja imam svoje ja: pravo djece na integraciju i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici“, koja će se održati u prostorijama Udruge “Mali princ” u srijedu,  12.04.2017., u 17,30 sati. U posjetu nam ponovno dolaze učenici srednje škole Ivan Švear, a djelatnici Ivakopa d.o.o održati će prezentaciju o recikliranju stakla. Cilj radionice je da svi međusobno bolje upoznamo i da svatko dobije priliku izraziti svoje mišljenje i želje kroz kreativan način te da usput naučimo nešto novo o recikliranju i dobro se zabavimo.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Autor članka: Maja Romanić

 

Facebook podijeli