Mali princ


Slika U okviru PROam košarkaške lige Sjever, a u organizaciji studenata FER-a i PMF-a, 17.12.2011. s početkom u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu održati će se studentska košarkaška utakmica. Utakmica pod nazivom «Derbi darivanja» humanitarnog je karaktera, a kroz simbolično naplaćivanje ulaznica u ovo predbožićno vrijeme skupljati će se novčana sredstva za udrugu «Mali princ».

PROam košarkaška liga Sjever dio je PROam košarkaške lige koja djeluje na razini Zagreba i Splita, a koja okuplja preko 380 sudionika. PROam košarkaška liga Sjever osnovana je 2004. godine kao liga studenata, asistenata i onih koji su pohađali Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Sezona 2009/2010 bila je svojevrsna prekretnica u radu i organizaciji same lige. Odlučuje se napraviti velik korak u kvaliteti lige kako u igračkom smislu tako i u smislu sponzorstva, bilo to financijskog ili medijskog. Osnivanjem Udruge lige započeo je ozbiljan rad na organizaciji i promidžbi lige, te je cilj postao izdignuti ligu van okvira samog fakulteta, što je i ostvareno uvođenjem ekipa i igrača koji nisu vezani uz FER. Liga je time dobila na kvaliteti i prepoznatljivosti, a novi igrači i ekipe iz godine u godinu osvježavaju ligu svojim pristupom i načinom igre.

PROam košarkaška liga Sjever sa svojih je 180 sudionika prošlih godina bila začetnik i sudionik i nekih humanitarnih akcija, s kojima nastavljaju i dalje, kako bi pomogli članovima zajednice u kojoj žive i djeluju.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom podržite ovaj hvalevrijedan događaj!

Facebook podijeli