Mali princ


Korona virus

Dragi članovi, suradnici i svi prijatelji Udruge "Mali princ",

iako nas je novonastala situacija sa virusom iznenadila, vrijedna ekipa iz Udruge "Mali princ" i nadalje želi biti prisutna prije svega u korist sugrađana sa invaliditetom,djece s teškoćama u razvoju i njihovih roditelja u našoj lokalnoj zajednici. Prema preporukama nadležnih institucija donijeli smo Odluku da naši zaposlenici rade od kuće. Rad se i dalje odvija kontinuirano pogotovo na pisanju izvještaja za preuzete ugovorene obaveze, pisanju novih natječaja i plaćanju računa.

Posebnu pažnju planiramo posvetiti našim članovima koji su zbog trenutne situacije kod kuće, a ovo je za njih neka nova situacija u životima koji su ionako prepuni izazova. Želja nam je u narednom periodu uspostaviti komunikaciju,određene vrste terapije i edukacija putem aplikacija na računalu ili mobitelu. Zadatak je dosta ambiciozan,ali nadamo se da budemo uspjeli.

Kako bi osobama sa invaliditetom i nadalje bile dostupne sve vrste usluga, a posebno dostava prehrambenih artikala, u gradsku, uprave općina Križ i Kloštar Ivanić te Centar za socijalnu skrb uputili smo preporuke "Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom" koje govore o dostupnosti usluga osobama s invaliditetom u vrijeme izolacije. Nadamo se da su upute pročitane, a mi ih i ovim putem još jednom objavljujemo. Isto tako objavljujemo upute "Crvenog križa" namijenjene starijim i nemoćnima o primanju pomoći na siguran način.

Ukoliko vam možemo pomoći sa savjetima i uputama iz našeg područja djelovanja slobodno nam se obratite na brojeve mobitela. 0915082124 i 0912829029 ili mailom na info@mali-princ.hr

#ostanidoma#nekinoviklinci#samosesrcemdobrovidi#

Lijepi pozdrav,

Dubravko Pavković

Predsjednik Udruge Mali princ

 

Facebook podijeli