Mali princ


U sklopu projekta „Ringišpil- prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru“, financiranog od Ministarstva znanosti i obrazovanja, Udruga „Mali princ“ kupila je opremu, literaturu i didaktički materijal za opremanje svih Dječjih vrtića- partnerskih organizacija na projektu, u vrijednosti 19.524 kn te dodatne igračke kroz donacije. Donacija je sadržavala kvalitetne didaktičke igračke, slikovnice, stručnu literaturu, projektor, platno i ostale materijale, koji će se koristiti u radu s djecom predškolske dobi u svrhu što uspješnije provedbe aktivnosti, razvijanja vještina i igre.

Primopredaja robe održana je u četvrtak, 28. veljače 2019., u Dječjem vrtiću Ivanić-Grad, Dječjem vrtiću Roda, Dječjem vrtiću Križ i Dječjem vrtiću Proljeće Kloštar Ivanić.

Puno hvala našim vrtićancima na prekrasnom dočeku i dobrodošlici, a posebno našim najmlađim sudionicima i pomagačima u projektu, koji su nas dočekali s puno smijeha, znatiželje, i uz pjesmice kojima su nam uljepšali dan, i pokazali kako je ovo što radimo vrijedno svakog truda.

Facebook podijeli