Mali princ


U petak, 15. lipnja 2018. na Sportskim terenima Hotela Sport i Izletišta Petek u Ivanić-Gradu održana je završnica 18. humanitarnog malonogometnog turnira „Sportom protiv droge“. Tim povodom, od prikupljenih sredstva donirano je 8.000 kn našoj Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali Princ“.

Udruga „Mali princ“ predstavila se posjetiteljima Turnira kroz simbolične privjeske i magnetiće s nogometnom tematikom, koje smo posebno za ovu prigodu, zajedno s našim volonterima, izradili na kreativnoj radionici, te na kraju poklonili nogometašima i učesnicima turnira kao znak zahvale.

Predsjednik, zaposlenici, volonteri i članovi Udruge „Mali princ“ rado su se odazvali ovom hvale vrijednom događaju i zajedničkom druženju, te su sudjelovali i na službenoj primopredaji donacije. Predsjednik Udruge, Dubravko Pavković, tim povodom zahvalio je svima te naglasio kako nam je važna ova podrška u daljnjem radu, budući da Udruga kontinuirano već niz godina djeci i osobama s invaliditetom pruža terapeutske aktivnosti, koje su teže dostupne i deficitarne na našem lokalnom području.

Završnicu turnira pozdravili smo veselim druženjem nakon svih uspješno završenih aktivnosti na kraju radnog tjedna, sretni što smo bili dio ovog posebnog događaja!

Ovim putem želimo od srca zahvaliti organizatorima i igračima turnira, za donaciju, ali i posebno za ljubaznost, susretljivost i izvrsnu organizaciju Turnira, te nam je izuzetno drago vidjeti kako postoje ljudi dobrog srca, prepuni empatije i socijalno osjetljivi za potrebe djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom!

 

Facebook podijeli