Mali princ


U narodu se kaže "Bedasti noriju svaki dan, a pametni samo za fašnik". U "Malom princu" najšareniji i najveseliji dan u godini, fašnik ili maškare, obilježili smo u srijedu 11.02.

Ove srijede naša igraonica bila je prepuna raznoraznih likova. Bili su tu čak 5 kauboja, spužva BOB, vještica, vampir, Nindža kornjača, Snjeguljica, leptiri, duh i mnogi drugi. Druženje smo započeli igrom, a slijedilo je pravo iznenađenje. Stigao je mađioničar Japa, kako se pokazalo, sa širokom paletom trikova. Mađioničar je iz rukava vadio trik za trikom, a pljesak je nakon svakog trika bio sve jači i jači. Posebnu ulogu u asistiranju mađioničaru imali su oni najmlađi bez čije pomoći trikovi sigurno ne bi bili uspješni, a poneki su bili i jako smješni. Za asistenciju u izvođenju trikova djeca su nagrađena raznim likovima od balona po vlastitoj želji. Na kraju predstave svi iz publike dobili su razne likove izrađene od balona koji su zasigurno razlog više da nam ova predstava dugo ostane u sjećanju.

Nakon završetka predstave slijedila je tombola. Još jedno iznenađenje jer je baš svaka tombola bila dobitna. Uz razne sitnice koje su pomno izabrali i pripremili volonteri Udruge svatko je dobio i praktičnu vrećicu s logom tvrtke IN2 koja je donacijom podržala rad Udruge.

Druženje smo nastavili uživajući u pjesmi i plesu. Sve što je lijepo kratko traje tako da su nam dva sata mahom proletjela!

Daniel Hanžek

Facebook podijeli