Mali princ


Jučer, 12.09.2022., u prostoru Udruge je održana edukacija o najnovijem proizvodu poduzeća Ottobock.

Riječ je o švedskom proizvodu, odijelu Exopulse Molii Suit. Odijelo je primarno namijenjeno osobama s multiplom sklerozom, cerebralnom paralizom, moždanim udarom i ozljedama leđne moždine. Glavna namjenska upotreba ovog odijela je opuštanje spastičnih mišića, održavanje ili povećanje opsega pokreta, aktivacija i ponovno učenje mišića, povećanje lokalne cirkulacije te simptomatsko ublažavanje i liječenje povezane kronične tvrdokorne boli.

Odijelo se sastoji od jakne i hlača koje su dostupne u svim veličinama, više od 50 elektroda ugrađenih po cijelom odijelu, magnetne spojnice i 2 patentna zatvarača na svakoj ruci i nozi.

Exopulse Molii Suit funkcionira na način da se koristi jednom u dva dana i to u periodima od 60 minuta. Tijekom samo prvih probnih 60 minuta, električno napajanje pomaže s poboljšanjem mobilnosti, ravnotežom, cirkulacijom i ublažavanjem boli. Rezultati koji su dokazani od dolaska ovog proizvoda na tržište su izuzetno obećavajući te predstavljaju temelj pomoći oko svakodnevnih aktivnosti osobama s prethodno navedenim dijagnozama.

Edukaciju su održale predstavnice poduzeća Ottobock, a u tijeku su dogovori za isprobavanjem samog odijela za sve zainteresirane korisnike Udruge Mali princ!

Facebook podijeli