Mali princ


Danas, 30.08.2022. godine, korisnici Kuće „Sv. Vinka Paulskog“ su odradili izlet u Ivanić-Grad te posjetili Udrugu Mali princ!

Kuća „Sv. Vinka Paulskog“ sa sjedištem u Oborovu je Caritasova kuća čija je misija individualnim i grupnim radom omogućiti korisnicima usvajanje vještina i navika neophodnih za njihov svakodnevni život, kao što su komunikacijske i socijalne vještine te kulturno-higijenske navike.

Korisnici ove kuće su, u pratnji djelatnika, posjetili korisnike Udruge „Mali princ“ te su zajedno sudjelovali na radionici koju im je pripremio naš socijalni pedagog i voditelj Mobilnog tima Domagoj Hren. Tema današnje radionice je bila „Depresija kod OSI“, a sama je radionica bila izuzetno zanimljiva svim prisutnim sudionicima. Radionica je provedena kroz vrlo interaktivan pristup gdje su svi mogli izraziti svoje osjećaje te su mogli otvoreno pričati o svojim i slušati probleme i izazove drugih.

Podsjećamo, ove radionice se provode u sklopu treće godine trogodišnjeg programa „Rastimo s Malim princem“ kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nakon radionice smo posjetili centar Ivanić-Grada gdje smo se počastili sladoledom!

Facebook podijeli