Mali princ


Naši korisnici Kluba Kreativci-perspektivci su održali javnu edukaciju o pravima i socijalnim uslugama "OSI za zajednicu"

U sklopu programa „Rastimo s Malim princem“ kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, korisnici Kluba Kreativci-perspektivci (projekta koji se nalazi u navedenom programu) su održali edukaciju za javnost o pravima i socijalnim uslugama "OSI za zajednicu".

Korisnici Kluba su govorili o pravima i uslugama osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici, o kojima su naučili i sudjelovali kroz aktivnosti Kluba. Samo neke od aktivnosti Kluba su Radionice socijalnih vještina i životnih kompetencija, Kreativne radionice, Sportske aktivnosti te aktivnosti „Zajedno za zajednicu“, gdje su korisnici aktivno sudjelovali u aktivnostima lokalne zajednice.

Na ovoj edukaciji su sudjelovali korisnici Kluba, djelatnici i članovi Udruge, kao i predsjednik Udruge Dubravko Pavković. Također su sudjelovale volonterke iz Srednje škole Ivan Švear koje su podijelile svoja iskustva koja su stekle tijekom sudjelovanja na aktivnostima „Veliki brat i sestra“, gdje su se uključile u ulozi mentora kao podrška za sudjelovanje korisnicima aktivnosti u sklopu Kluba.

Facebook podijeli