Mali princ


Hrvatski savez za rijetke bolesti, u sklopu Međunarodnog dana rijetkih bolesti 2015., od 16.02.2015. počinje s kampanjom "Zagrli za rijetke bolesti" čiji cilj je podignuti svjesnost javnosti o rijetkim bolestima te prikupiti što više fotografija kako bi se iskazala podrška svim oboljelima i članovima njihovih obitelji.

Ovim putem Vas pozivamo da se priključite kampanji. Potrebno je odvojiti svega nekoliko minuta, a sam postupak je jednostavan:

1. Preuzmite natpis „Zagrli za rijetke bolesti“ ili izradite svoj natpis.

2. Zagrlite se s nekim sebi dragim i fotografirajte se.

3. Pošaljite fotografiju na mail zagrlizarijetke@gmail.com.

Na Facebook profilu i web stranici Hrvatskog saveza za rijetke bolesti svakodnevno će se objavljivati album s dijelom pristiglih fotografija.

Fotografije se prikupljaju do 27.2. kada će ih se objediniti na velikom posteru koji će se predstaviti na događaju povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti 28.2., na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Grlite svoje voljene, kolege, prijatelje, bilo koga sebi dragog, zagrlimo zajedno za rijetke bolesti i povećajmo vidljivost oboljelih od rijetkih bolesti i njihovih obitelji!

Svoju podršku kampanji pružile su i poznate osobe iz javnog života: Daniela Trbović, Jelena Veljača, Dražen Čuček, Mila Elegović i Ronald Braus. 

Na koji način su podržali kampanju i što su poručili pogledajte u videu: 

https://www.youtube.com/watch?v=TyqtiiVPe-A&feature=youtu.be

Facebook podijeli