Mali princ


Članovi udruge "Mali princ" sudjelovali su na edukaciji o pravima osoba s invaliditetom u organizaciji udruge "Bijeli jelen". Edukacija je održana u Društvenom domu u Križu, 25.11.2015., povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Cilj edukacije na kojoj je sudjelovao velik broj osoba s invaliditetom, članova njihovih obitelji i zainteresiranih građana s područja Općine Križ, a i šire, bio je ukazivanje na potrebu prihvaćanja osoba s invaliditetom i poštivanja razlika i kao dijela ljudske čovječnosti.

Na edukaciji su izlagale gospođa Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida, gospođa Željka Šemper iz Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava te gospođa Sanjica Grbavac, ravnateljica Centra za rehabilitaciju Stančić, Dugo Selo.

Našim članovima najviše se svidio dramski i plesni dio koji je slijedio nakon službenog dijela edukacije. Članovi kluba Duga izveli su predstavu "Našle se cure", Dajana Pammer monolog "Traži se arhitekt", a plesna skupina Nikoline iz Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava plesnu točku koja je oduševila sve prisutne.

 

Sljedeće fotografije preuzete su sa službene web stranice općine Križ

Facebook podijeli