Mali princ


Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ u listopadu prošle godine dobila je financijsku potporu od Zagrebačke županije u iznosu od 14.000,00 kuna za projekt „Mobilni tim-stručna pomoć osobama s najtežim vrstama invaliditeta. Provedba projekta započela je 01. rujna 2020. i trajat će do 31. svibnja 2021.

Na taj način pružila nam se prilika da obogatimo mobilni tim s dodatnim stručnim suradnicima kako bismo našim korisnicima s najtežim vrstama invaliditeta pružili adekvatnu podršku i terapije u njihovim domovima.

Aktivnosti Mobilnog tima provode se s korisnicima koji žive na području Ivanić-Grada, Križ i Kloštra Ivanića. Terapeuti nekoliko puta mjesečno posjećuju korisnike, koji zbog svog invaliditeta nisu u mogućnosti dolaziti u kabinet, i provode terapije prilagođene svakom korisniku.

Naš tim sada obuhvaća voditeljicu Mobilnog tima-socijalnu radnicu, radnu terapeutkinju, psihologinju, fizioterapeutkinju i njegovateljicu. Sve terapije odvijaju se uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Facebook podijeli