Mali princ


Slika Kraš prehrambena industrija d.d. u svim sredinama u kojima djeluje pokazala se kao poželjan socijalni partner, koji vodi računa o društvenoj zajednici u kojoj posluje. U skladu s navedenim Kraš donacijama pomaže brojne udruge, ustanove i humanitarne akcije. Socijalna osjetljivost i pružanje pomoći dugi je niz godina dio politike poslovanja Kraš prehrambene industrije d.d.. Uz brojne jednokratne donacije Kraš kontinuirano razvija suradnju s raznim udrugama i ustanovama, a s ciljem da djeci pruži sretne i slatke trenutke.

Kraš prehrambena industrija d.d. donacijom svojih proizvoda (Bananko, Bronhi, Dorina i dr.) razveseliti će prinčeve i princeze povodom nadolazećeg dana Sv. Nikole.

{mosimage}

Ovim putem zahvaljujemo Vam se na Vašoj nesebičnoj pomoći i podršci koju ste nam dali te time doprinijeli radu naše Udruge i pomaganju djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Želimo Vam daljnji uspjeh u radu i da ostanete i dalje plemenita i otvorena srca za najranjiviju populaciju našeg društva, djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

{mosimage}

Facebook podijeli