Mali princ


Dana 05.04.2017. godine, održana je prva od tri kreativne radionice pod nazivom „Da mi je zlatna ribica“ u sklopu projekta „I ja imam svoje ja: pravo djece na integraciju i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici“, financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cilj radionice je da djeca izraze svoje mišljenje i želje kroz kreativne radionice oslikavanjem ukrasnih staklenih ambalaža  te da se stvori međuvršnjačka suradnja u lokalnoj zajednici. Na radionici je sudjelovao 41 sudionik, među kojima su bili i suradnici i partneri projekta: Srednja škola Ivan Švear, Ivakop d.o.o te Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad.

Kreativna radionica započela je podjelom svih sudionika u pet manjih skupina i radom u paru. Objašnjen im je način korištenja boja i ostalih materijala za oslikavanje stakla. Svi sudionici aktivno su sudjelovali u oslikavanju staklenih ambalaža, pomagali jedni drugima u oslikavanju staklenih ambalaža, družili se i zabavili.

Oslikane staklene ambalaže imati ćete priliku vidjeti na 4. Festivalu igračaka, na štandu Udruge „Mali princ“, u subotu 08.04. i nedjelju 09.04., od 9 do 18 sati.

Pozivamo Vas da nas posjetite na našem štandu, pogledate radove s naše kreativne radionice, ali i sami se okušate u oslikavanju staklenih ambalaža. Radujemo se Vašem dolasku!

Autor članka: Maja Romanić

Facebook podijeli