Mali princ


Slika Grad Ivanić Grad održao je prigodnu proslavu povodom Dana planeta Zemlje, 24.04.2012. Događanje je održano u niskoenergetskoj kući na Poljani u Ivanić Gradu, a medijski je popraćeno od strane Obiteljskog radija Ivanić te Nezavisne televizije (NET TV).

Grad Ivanić Grad u posljednjih 5 godina provodi velik broj projekata na polju energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Podsjetimo, u ožujku 2012. Grad je organizirao akciju «Zelena čistka» u kojoj su očišćena 4 divlja odlagališta i 14 lokacija na području Grada. Gradonačelnik se srdačno zahvalio svim sudionicima ove akcije te im uručio zahvalnice. Zahvalnicu je, ispred udruge «Mali princ», primila Andrea Lončarek, voditeljica stručne službe. Također, gradonačelnik je podijelio diplome polaznicima radionice za samoizgradnju kolektora sunčeve energije.

{mosimage} Okupljenima su se obratile i pročelnica Vlatka Berlan Vlahek te direktorica Turističke zajednice Ivanić Grad Ankica Bešter.

Turistička zajednica Ivanić Grad sudionicima akcije «Zelena čistka» poklonila je 600 sadnica cvijeća u znak zahvalnosti za sudjelovanje u akciji.

Članovi i volonteri udruge «Mali princ» sadnicama će uljepšati prostor ispred Društvenog doma Šarampov Donji u kojem Udruga djeluje.

{mosimage}

Facebook podijeli