Mali princ


Udruga „Mali princ“ objavila je dana 26. veljače 2018. na internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje oglas za radno mjesto „pomoćni/a administrator/ica“, u sklopu Trogodišnjeg programa preko Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U nastavku donosimo IZVJEŠĆE STRUČNE SLUŽBE UDRUGE O IZBORU KANDIDATA ZA RADNO MJESTO „POMOĆNI ADMINISTRATOR/ICA“.

Na oglas se javilo 9 zainteresiranih kandidata te je obavljen razgovor s ukupno 6 kandidata koji su ušli u uži izbor. Razgovor za posao obavila je stručna služba Udruge - Andrea Chircovici, voditeljica stručne službe i Srđana Šimac, voditeljica programa i projekata. Na razgovoru su kandidati imali priliku predstaviti sebe i svoje kompetencije, motivaciju za rad te na koji način smatraju da mogu pridonijeti uspješnom radu Udruge.

Na temelju provedenog natječajnog postupka, stručna služba smatra da bi kandidatkinja Vlatka Richter (SSS) najbolje odgovarala zahtjevima navedenog radnog mjesta. Vlatka je roditelj djeteta s teškoćama u razvoju, čime je senzibilizirana i upoznata s problematikom osoba s invaliditetom, a zbog brige i skrbi oko djeteta s razvojnim teškoćama, do sada nije imala mogućnost aktivnog uključivanja na tržište rada. Kroz kontinuirano volontiranje u Udruzi „Mali princ“ od 2016. godine, stekla je osnovna znanja i kompetencije za rad u Udruzi, upoznala se s načinom funkcioniranja neprofitnih organizacija, te usvojila nužne vještine i profesionalan pristup u radu s osobama s invaliditetom. Kroz dosadašnji volonterski doprinos u radu Udruge, pokazala je visok stupanj odgovornosti te pouzdanost, snalažljivost, preciznost i pedantnost u obavljanju radnih zadataka, kao i veliku motivaciju za sudjelovanje i pomaganje u svim dosadašnjim aktivnostima. Vlatka je emocionalno topla, brižna, empatična i komunikativna osoba te smatramo da slijedom prethodno navedenih činjenica u potpunosti odgovara potrebama radnog mjesta „pomoćni/a administrator/ica“ u Udruzi „Mali princ“.

Predsjedništvo Udruge obavilo je dana 14. ožujka 2018. drugu fazu razgovora za posao s kandidatkinjom Vlatkom Richter, te jednoglasno donijelo odluku o njezinom zapošljavanju.

Našoj novoj članici tima želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu!

Facebook podijeli