Mali princ


Slika U četvrtak, 11.07.2013., s početkom u 17:30 održali smo još jednu igraonicu. Razlog u promjeni termina već tradicionalne igraonice srijedom je taj što su nam u goste došle frizerka Marina Hrastić, jedna od organizatorica „Zurka show-a“ i maserka Marica Sović – Malec, koje su svoje usluge besplatno odlučile ponuditi našim članovima.

Naši vrijedni srednjoškolci došli su nekoliko minuta prije početka igraonice te pomogli voditeljima u pripremi prostora i materijala za rad. Ubrzo nakon njih došli su nam frizerka Marina i maserka Marica koje su s nestrpljenjem dočekale čas kada će doći naši mali i veliki članovi kako bi započele sa svojim dobrovoljnim radom, šišanjem i masiranjem

Jedan za drugim naši članovi počeli su stizati u salu Društvenog doma Šarampov Donji. Tako se začas stvorio veliki red veselih prinčeva i princeza koji su s velikim uzbuđenjem čekali svoj red da dođu u iskusne ruke tete frizerke i maserke. {mosimage}

Kako bi vrijeme u iščekivanju na novu frizuru i masažu što brže prošlo članovi su se družili sa srednjoškolcima. Bilo je tu svega: jedni su slagali didaktičke slagalice, drugi su provodili vrijeme u slaganju puzzli, kartanju „Crnog Petra“, dok su treći bili okupirani društvenim igrama.

Naši članovi bili su vrlo zadovoljni novim frizurama i masažom čemu je najbolji dokaz osmijeh koji im nije silazio s lica. Frizure ne bi bile ni upola tako dobre bez pomoći buduće frizerke Anamarije koja je pomagala gospođi Marini.

Neki članovi su se u početku dvoumili, no kasnije su se vrlo hrabro predali u vješte ruke frizerke i maserke. Ovaj susret odvijao se na obostrano zadovoljstvo članova i gošća stoga smo dogovorili još jedan takav za jesen. {mosimage}

{mosimage} Prošli tjedan probili smo led ulazeći u aktivno ljeto u Udruzi te se i dalje nadamo velikom priljevu članova kako bismo im razbili ovu ljetnu monotoniju. Za svaku narednu igraonicu organizaciji pristupamo s velikim entuzijazmom i žarom, tako da ništa manje od uspjeha i ne očekujemo.

{mosimage} Još jednom hvala frizerki gospođi Marini Hrastić i maserki gospođi Marici Sović – Malec koje su iz čistog altruizma našim članovima uljepšale ovu igraonicu kao i našim vrijednim srednjoškolcima – volonterima koji iz igraonice u igraonicu unose vedrinu među članove!

 

Facebook podijeli