Mali princ


Župan Zagrebačke županije Zaključkom o dodjeli financijskih sredstava za programe i projekte udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je djelovanje zdravstvenog, socijalnog i humanitarnog značenja za 2017. donio je odluku o financijskoj podršci udruzi "Mali princ". Financijska podrška osigurana je za provođenje projekta "Prijatelji u igri i učenju" u iznosu od 14.000,00 kn.

Projekt "Prijatelji u igri i učenju" dugogodišnji je projekt Udruge kojem je cilj socijalna integracija djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom. U svrhu ostvarivanja općeg cilja provodimo radnoterapeutske i fizioterapeutske aktivnosti, govornu terapiju, pomoć u učenju, igraonicu, kreativnu radionicu i informatičku radionicu.

Sve navedene aktivnosti za članove naše Udruge u potpunosti su besplatne, što je omogućeno financijskom podrškom Zagrebačke županije i drugih donatora.

Ovim putem zahvaljujemo Zagrebačkoj županiji što je, prepoznavši važnost projekta za lokalnu zajednicu, financijskom podrškom osigurala njegovu kontinuiranu provedbu.

Facebook podijeli