Mali princ


Slika Dubravko Korbus, haiku pjesnik i naš sugrađanin, udruzi «Mali princ» donirao je 40 primjeraka svoje nove knjige haiku poezije «Zapisi starog strašila».

Dubravko Korbus rođen je 1964. godine u Ivanić Gradu gdje živi i radi. Po struci je energetičar. Objavljuje poeziju i prozu, a haikue zapisuje na hrvatskom standardu i kajkavskom narječju.

Među osnivačima je udruge Tri rijeke HPOI Ivanić Grad, dobitnik brojnih zapaženih nagrada u zemlji, Japanu i SAD-u te proglašen jednim od 100 ponajboljih haiku pjesnika u Europi.

Godine 2007. objavio je knjigu haikua, vaka, haibuna, eseja, kratkih priča i poezije «Danas je sunce veće nego jučer» u kojoj je opisana ljubav u svim segmentima života i to iz očiju djeteta, zrelog i starog čovjeka. Napisao je i zbirku pjesama «Ako postanemo otvoreni».

Najnoviju zbirku haiku poezije Dubravka Korbusa pod nazivom «Zapisi starog strašila» možete nabaviti po promotivnoj cijeni u udruzi «Mali princ». Prihod od prodaje namijenjen je za podmirenje troškova redovnih aktivnosti Udruge.

Facebook podijeli