Mali princ


Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Ivanić-Grada, održanoj  24. lipnja 2020. godine u Velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu, dodijeljena su priznanja Grada Ivanić-Grada. Kako navode iz Grada, riječ je o javnom priznanju koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama s područja Grada Ivanić-Grada, fizičkim i pravnim osobama s područja drugih gradova i općina, prijateljskim gradovima, županijama, međunarodnim organizacijama i organizacijama drugih država te njihovim tijelima za iznimna dostignuća u promicanju ugleda i imena Grada Ivanić-Grada, ostvarena u godini koja prethodi godini u kojoj se priznanje dodjeljuje.

Priznanje je ove godine dodjeljeno i našoj Meliti Kušar, dugogodišnjoj volonterki Udruge „Mali princ“, koja svojim dobrovoljnim radom pomaže rad naše Udruge od njezinih samih početaka. Sudjelovala je na gotovo svim važnim događajima i aktivnostima Udruge, a kontinuirano sudjeluje i u redovnim aktivnostima Udruge kao što su igraonice i kreativne radionice, koje se odvijaju na tjednoj razini. Melita Kušar je osoba koja je zbog svoje predanosti i senzibilnosti izrazito prihvaćena od naših članova i njezina je prisutnost u radu naše Udruge neizmjerno važna. Kontinuirani afinitet prema radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom samo je jedna od njezinih brojnih kvaliteta. Nerijetko su naši članovi oduševljeni njezinom kreativnošću, idejama, pristupom, strpljenjem, mirnoćom  i pozitvnošću. Pored navedenog, Melita uvijek rado pomaže i usmjerava sve nove volonter. Svojim dugogodišnjim volontiranjem u Udruzi „Mali princ“ stekla je temeljna iskustva za kvalitetnu provedbu volonterskih programa, pa je tako odlukom Udruge odgovorna za koordinaciju svih volontera.

Veliko hvala svima koji podržavaju i prate naš rad, a osobito hvala našoj Meliti Kušar na svakom izdvojenom trenutku i trudu koji je uložila u rad Udruge „Mali princ“. Radujemo se novim zajedničkim druženjima i sretnim trenucima.

Facebook podijeli