Mali princ


Udruga "Mali princ" sudjelovala je 04.12.2010. na Božićnom sajmu umjetnosti i ljepote u organizaciji Udruge Moda.mladih iz Ivanić Grada. Sajam je održan u Maloj sali i predvorju Velike sale Doma kulture u Ivanić Gradu u trajanju od 12:00 do 18:30 sati. Na sajmu se predstavilo 50-ak izlagača iz cijele Hrvatske sa svojim radovima; nakitom, odjećom, ukrasima i ukrasnim predmetima, obućom, kozmetikom, fotografijama, slikama koje su posjetitelji mogli razgledati i kupiti.

Na štandu Udruge "Mali princ" posjetitelji su mogli razgledati i kupiti različite ukrase i ukrasne predmete koje članovi Udruge izrađuju na kreativnim radionicama; kuglice, zvončiće i slike s božićnim motivima napravljene salvetnom tehnikom, heklane anđele i anđele od filca, božićne čestitke, magnete s božićnim motivima te nakit.

Nakon sajma posjetitelji su mogli uživati u bogatom modno - umjetničkom programu na kojem su se kroz modne revije, popraćeni glazbom i plesom, predstavili dizajneri iz cijele Hrvatske.

Kako je bilo na Božićnom sajmu umjetnosti i ljepote možete pogledati u foto - galeriji Udruge "Mali princ" te na Facebook stranici Udruge Moda.mladih.

Udruga "Mali princ" ovim putem zahvaljuje Udruzi Moda.mladih što nam je omogućila sudjelovanje na Božićnom sajmu umjetnosti i ljepote te učenicima OŠ Ludina, PO Grabričina na izradi i donaciji prekrasnih božićnih čestitaka. Na ovaj način doprinijeli ste radu naše Udruge i pomaganju djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Facebook podijeli