Mali princ


Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica i Familylab Hrvatska pozivaju sve zainteresirane roditelje na predavanje "Kako pripremiti dijete za školu?" koje će se održati u srijedu, 16. lipnja, u prostoriji Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, Kurilovečka 48, od 18:30 - 20:00 sati.

Seminar se odnosi na sljedeće teme:

- Kakva su očekivanja od djeteta tijekom školovanja - jesu li motivirajuća ili opterećujuća za dijete?

- Koji oblik podrške djetetu možete dati na početki školovanja? Što činiti da dijete bude uspješno?

- Što očekujete od školskog sustava?

Polazak djeteta u školu i niz godina koje slijede značajno mijenjaju život kako djeteta tako i cijele obitelji. Roditelji tijekom školovanja ulažu puno truda da bi olakšali ponekad vrlo teška razdoblja djetetovom ali i osobnom životu. Cilj ovog seminara je potaknuti roditelje da se suoče s vlastitim očekivanjima i nadama, te ih osnažiti da pronađu načine kako konstruktivno brinuti o dobrobiti djeteta u vremenu neposredno prije i tijekom samog početka škole.

Voditeljica seminara: Neda Vac Burić, psihologinja. Predavanje je besplatno.

Seminar je sastavni dio projekta Familylaba i Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica čiju je provedbu u Velikoj Gorici u 2010. g. financirao Upravni odjel za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgojInspira(k)cija za s(p)retnije roditeljstvo Grada Velike Gorice .

 

Facebook podijeli